2021 - 4.turnus

 
8.8.
Na tento turnus k nám dorazily Sárinka, Kačka, Šárka, Anička, Sára a Janička. Šárka s Aničkou jsou již zkušené jezdkyně a hnedle vyjely s naší zkušenou vedoucí Šárkou na vyjížďku. Ostatní začali pilovat své jezdecké dovednosti na lonži. Večír byl náš tradiční táborák a na obloze se objevil vzkaz od Pána mraků.
 
9.8.
Dnešní vzkaz zamotal dětem hlavu. Nemohly jej totiž vůbec najít, jak ho Pán mraků dobře schoval. Nakonec se ale zadařilo. Ve vzkazu bylo psáno, že se naši koníci opět vydali sami na procházku a abychom pořádně zkontrolovali ohrady. Následně jezdili všichni na lonži a na večír byla nachystaná dikotéka, kde se všichni řádně vydováděli.
 
10.8.
Dneska bohužel žádný vzkazík nebyl, ohrady byly totiž podle Pána mraků špatně opravené, tak bylo potřeba zjednat nápravu. Jezdilo se ale na volno, z čehož měli všichni velikou radost. Posléze šli všichni na maliny, kterými si vylepšili odpolední svačinku. Posléze čekala všechny cesta na nedaleké hřiště.
 
11.8.
Dneska to byl parádní den. Jelo se na vyjížďku a tentokráte už všichni. V lese bylo krásně a ty výhledy po loukách, no nádhera. Po příjezdu byl objeven vzkaz, že mají kytičky žízeň. Ujali se tedy všichni konví a hurá zalít kytičky, které se nám schovávají v překážkách.
 
12.8.
V dnešním ranním vzkazu bylo psáno, že jim donese důležitý vzkaz večerní vánek. Opět se dnesk kydalo a vše vykydané se muselo porovnat na valník. Při ježdění se dnes učily holky správně vysedat v klusu a následně pilovaly stehenní sed. Na večer šli po značené cestě pro vzkaz od večerního vánku, ve kterém měli indicie, kam by se měli vydat na druhý den.
 
13.8.
Dneska bylo pro koníky wellnes. Dostalo se všem náležité péče, mydlinek a masáží. Všichni pilovali následně své jezdecké umění na lonži s trochou skákání. Večer se pak všichni vydali podle vzkazu na Újezd k památníku, kde na ně čekala Víla a Pán mraků. Děti dostaly malou svačinku a odměnu, za správně vykonané úkoly během celého týdne. Po příchodu zpátky se konal závěrečný táborák.
 
14.8.
Dnešní den se nesl v duchu velkého očekávání. Opět se všichni čančali aj koníky upravovali, protože na všechny čeka zkouška nejvyšší. Dnešním dnem se prokázalo, co vše se naučili. Po jízdě zručnosti, která se všem náležite zadařila dostali všichni krásnou kokardu, jako velcí závodníci. Po této jízdě se však ztratil kůň (plyšový), kterého bylo potřeba najít. To se povedlo Aničce.
 
Všechny fotografie z tohoto turnusu naleznete ZDE